• 1111-2222-3333
  • 55 Columbus Circle, New York, NY

Despre noi

Despre hotelul BH Boca Boutique

Hotelul BH Boca Boutique este un hotel de reper in Timisoara pentru calatorii de afaceri si agrement din Romania si Europa, care au fost intampinati din 2003. Oaspetii nostri apreciaza locatia excelenta, aflata intr-un cartier frumos si sigur al Timisoarei, cu acces usor de la aeroportul international, la cateva minute distanta de centrele de afaceri ale orasului si principalele atractii turistice. Fiind un hotel tip boutique, oaspetii nostri au parte de o ambianta intima si de o experienta personalizata.

Fiecare camera are un design nou si inteligent, pentru o atmosfera linistita si luxurianta. Fiind un calator de afaceri, vei fi incantat sa accesezi camere curate, luminoase si ultra-confortabile, concepute sa ajute la reinnoirea energiei tale, dupa o zi lunga de intalniri. Personalul prietenos va fi acolo pentru a-ti satisface nevoile, la cel mai inalt nivel.

Atunci cand te gandesti la Timisoara, ia in considerare rezervarea vizitei la hotelul BH Boca Boutique, pentru o experienta unica si linistita. Timisoara este un oras grozav, iar hotelul BH il face minunat!