• 1111-2222-3333
  • 55 Columbus Circle, New York, NY
  • English
  • Italiano
  • Deutsch
  • Română

Simion Barnutiu 29, Timisoara

Camere

Hotelul BH, care a fost recent renovat, ofera servicii de inalta calitate si confort. Hotelul este situat aproape de centrul Timisoarei. Acesta ofera 4 camere de lux, 7 camere de lux cu balcon si 1 camera superioara cu un design unic, precum si un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri. Astfel, hotelul BH a devenit un hotel atractiv pentru cei care calatoresc in interes de afaceri si pentru grupuri. Standardele noastre de inalta calitate, care includ room service, mic dejun tip bufet (inclus in pret), Wi-Fi gratuit in toate camerele si zonele comune, TV LCD, minibar, aer conditionat si parcare gratuita supravegheata vor satisface chiar si cerintele celor mai pretentiosi oaspeti.

Deluxe

O camera eleganta si spatioasa, dotata cu un pat twin sau unul de mari dimensiuni. Locul perfect pentru a te reincarca dupa o zi plina.

Superior Room twin

O alegere excelenta pentru urmatoarea ta calatorie in Timisoara. O camera superioara, linistita, dar la cateva minute distanta de viata de oras.

Deluxe cu balcon

O camera eleganta, moderna si luminoasa, cu balcon propriu, pentru ca tu sa te poti bucura din plin de acele momente de relaxare de care ai nevoie dupa o zi incarcata.

Exploreaza Timisoara.

 

La 10 minute de mers pe jos pana in centrul Timisoarei, Capitala Culturala Europeana in 2021. Descopera fascinanta Timisoara.

EXPLOREAZA

Incearca retetele noastre

Ia loc in restaurantul nostru elegant si savureaza mancarurile delicioase, proaspat preparate pentru comanda ta, accentuate de o selectie fina de vinuri. Nu vei rata niciun meci important cat timp esti in Timisoara! Restaurantul nostru este echipat cu doua televizoare cu ecran mare. Restaurantul BH este deschis pentru micul dejun, pranz si cina; asa ca aduna-ti prietenii si tineti un toast pentru o vizita minunata in Timisoara.

VEZI MENIU

Localizeaza-ne.

O locatie excelenta, aflata intr-un cartier frumos si sigur al Timisoarei, cu acces usor de la aeroportul international, la cateva minute distanta de centrele de afaceri ale orasului si principalele atractii turistice.

Str. Simion Barnutiu, nr. 29
Ro 300133, Timisoara
office@bocahotel.ro
+4 0256 400 222
+4 0725 204 315
+4 0256 400 268